Werkwijze

 

Wegen is Weten:Omron weegschaal van Balans Bewust

Wil je weten of je lichaam in balans is, dan ben je van harte welkom voor een eenmalige weging. Je wordt gewogen met een professionele weegschaal. Die berekent naast je eigen gewicht ook je BMI, je lichaamsvetpercentage, je percentage spiermassa, het aantal calorieen dat je lichaam in rust nodig heeft en het vet rondom de organen (visceraal vet).


Eenmalig Voedingsadvies:
Van te voren vraag ik je 7 dagen een eetdagboek bij te houden. Dit stuur of mail je aan mij terug. Naar aanleiding hiervan geef ik advies over hoe je nu eet en over hoe je anders kunt gaan eten. Ik geef je ook een paar voorbeeldmenu’s mee en variatielijsten.


Kennismakingsgesprek

Denk je dat je lichaam niet in balans is en wil je hulp bij het terugvinden van deze balans, dan kan ik je daar als gewichtsconsulent bij helpen. Het kennismakingsgesprek is geheel verblijvend. Jij geeft jouw wensen en verwachtingen aan en dan kijken we of we tot een individueel passend plan van aanpak kunnen komen.


Intakegesprek

Ik ga samen met jou het clientformulier doornemen en je doelen formuleren. Vervolgens krijg je van mij een eetdagboek mee, die je 7 dagen bijhoudt en aan mij terugstuurt of mailt. Tot slot meet en weeg ik je, zodat we een uitgangspunt hebben om te beginnen.


Consult
Hierin neem ik mijn bevindingen van het dagboek met je door en geef ik advies en tips voor gezond afvallen.

 

Vervolgconsult
Je kunt hier vragen stellen en aangeven waar je hulp bij kunt gebruiken. Dit is voor jou een stok achter de deur.


Voedingsadvies en beweegadvies

 

.