Ik stel me voor

 

Sharon Vredeman Balans BewustMijn naam is Sharon Vredeman, ik woon sinds 2005 in de Boomgaarden in Vleuterweide samen met mijn man en onze zoon.

Ik heb me altijd al bezig gehouden met de kwaliteit van het leven.  Voel ik me lekker in mijn vel, eet ik gezond, doe ik een sport, waar ik energie van krijg en doe ik dingen die ik leuk vind.

Ik besloot de opleiding Gewichtsconsulent bij Sonnevelt Opleidingen te gaan volgen om nog bewuster hier mee bezig te zijn en omdat ik veel meer wilde weten over gezonde voeding, effectief bewegen en de invloed van de psyche op het eetpatroon.

Na het afronden van deze opleiding ben ik als gediplomeerd Gewichtsconsulent mijn eigen praktijk gestart, waarin ik advies geef op het gebied van voeding en bewegen, begeleiding biedt en coachingsgesprekken voer.

Omdat ik persoonlijke groei en ontwikkeling en het welzijn van de mens op zowel fysiek als geestelijk gebied erg belangrijk vind, blijf ik me orienteren op opleidingen, die met Vitaliteit te maken hebben. Omdat ik affiniteit met kinderen heb en Overgewicht steeds vaker bij kinderen voorkomt, heb ik de Cursus Kind en (Op)Voeding gedaan, ook bij Sonnevelt Opleidingen.

Ik wil je graag helpen om samen jouw balans (weer terug) te vinden.

Jij bent en nu ook ouder en kind zijn van harte welkom! Neem contact op voor een afspraak, dat kan ook bij u thuis.