Wat doet Balans Bewust

 

Balans Bewust begeleidt mensen met gezond afvallen. Uit eten geweest en denken aan een balansdag de dag erna, een zak chips helemaal opgegeten hebben en je schuldig voelen, je knoopje van je broek niet meer dicht kunnen krijgen, herkenbaar? Je gewicht op peil houden en je daarbij fit, energiek en lekker in je vel voelen, wil je dat?

Balans Bewust is een praktijk voor begeleiding, advies en coaching op het gebied van voeding en beweging. Dit betekent een op maat gemaakt voedingsadvies volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en een haalbaar beweegplan. Heb je inzicht gekregen in je eigen eetpatroon, dan is het van daaruit mogelijk om te veranderen.

Balans Bewust helpt jou hierbij. Je hebt de vrijheid om te kiezen voor gezond en lekker eten, dat bij jou past en om regelmatig te bewegen middels een beweegvorm, die jij leuk vindt. Er wordt ook gekeken naar eventueel achterliggende oorzaken van jouw eetgedrag, bepaalde emoties en/of gewoontes. Het gaat er uiteindelijk om, dat je bewust kiest. Als je dit structureel toepast en daar is doorzettingsvermogen voor nodig, dan kom je lekkerder in je vel te zitten. Hierdoor ervaar je meer vreugde en plezier in het leven!

In het logo van Balans Bewust zie je een vlinder. Een vlinder staat voor verandering, vrijheid en vreugde. Voel je en leef als een vlinder!